Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس،  مدیران مسئول 20 نشریه دانشجویی از دانشگاه های تهران طی نامه ای خطاب به رییس دانشگاه علامه طباطبایی نوشتند: جنابعالی را همواره داعیه‌دار دموکراسی و آزادی بیان دیده بودیم اما گویا این عصبانیت و پرخاشگری شما در حال عیان کردن طرز تفکر امنیتی شما و برخوردهای گازانبری شما با دانشجویان منتقد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه در ادامه آمده است: 

 « جناب آقای دکتر سلیمی
ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبایی
سلام‌علیکم
اخباری که این روزها حول دانشگاه علامه طباطبایی و برخوردهای زننده جنابعالی با دانشجویان منتقد در دانشگاه دست‌به‌دست می‌شود، بسیار ناامیدکننده است.

توقیف نشریات انقلابی و خارج کردن مسائل دانشگاهی از دانشگاه و سعی در برخورد قضایی با نشریات و رسانه‌های دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبایی در دانشگاه‌های کشور بی‌سابقه است و موجب تعجب بسیار ما مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه‌های تهران شده است. خصوصاً که تاکنون جنابعالی را همواره داعیه‌دار دموکراسی و آزادی بیان دیده بودیم اما گویا این عصبانیت و پرخاشگری شما در حال عیان کردن طرز تفکر امنیتی شما و برخوردهای گازانبری شما با دانشجویان منتقد است.

جناب سلیمی! لازم دانستیم در مرحله اول و به‌رسم امربه‌معروف و نهی از منکر طی این نامه به جنابعالی متذکر شویم که لطفاً کمی آرام‌تر باشید. آسیب‌های حرکات شتاب‌زده بیش از هر کس دیگری متوجه خود شما خواهد بود. ما به‌هیچ‌وجه مایل به ادامه این وضعیت در دانشگاه علامه طباطبایی نیستیم و به‌تبع آن ‌هم تمایلی به اعمال مراحل بعدی برنامه‌هایمان برای تعدیل شرایط در این دانشگاه نداریم. البته اینکه حتی به رسانه‌ای که نقدهای دانشجویان را پوشش داده است هم رحم نکرده‌اید و از آن شکایت قضایی کرده‌اید، نشان‌دهنده این است که خودتان‌هم از درگیری با دانشجویان انقلابی بدتان نمی‌آید!

اما کلام آخر

مطلع شدیم که جنابعالی از کانال‌های مختلف پیگیر یافتن اسامی دانشجویانی هستید که اخیراً گلایه‌های خود را طی نامه‌ای خطاب به وزیر محترم علوم بیان کرده‌اند.

لازم به ذکر است که ما نیز تفاوت چندانی بین خودمان و هم‌سنگران انقلابی‌مان در دانشگاه علامه نمی‌بینیم و اگر قصد دارید با دانشجویان هم برخورد قضایی انجام دهید، بسم‌الله! اسامی ما در ذیل این نامه ذکرشده است. شما که دست به شکایتتان خوب است صلاح نیست که بیش از این معطل کنید.»

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۳۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «تعالیم اسلام» اثر سید محمد حسین طباطبایی و به کوشش سید هادی خسروشاهی در ۳۷۵ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ یازدهم رسید.

تعالیم اسلام، مجموعه قوانین و مقررات فطری است که سعادت دنیا و آخرت بشر را تأمین می‌کند. این تعالیم از جنبه‌های مختلفِ فلسفی، کلامی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و تربیتی، گوناگون و گسترده است. بی تردید گزینشِ مقوله‌هایی از آن، کار دین شناسانی است که بر زوایای گوناگون آن، تسلط و تبحر دارند و نقش آن‌ها را در ارتباط با منظومه دین، به نیکی می‌شناسند.

اثر حاضر با نام «تعالیم اسلام» دست چینی از موضوعات اسلامی است که به انتخاب و قلم متفکر بزرگ اسلامی، علامه سید محمدحسین طباطبایی در سه بخش تنظیم شده است: اعتقادات، اخلاق، احکام. ذیل هر یک از این بخش‌ها، مطالب عمیق و خواندنی طرح شده است.

ساختار اثر

این کتاب در چهار بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «اعتقادات» خداشناسی از نظر قرآن، عدل و نبوت را بررسی کرده، پیامبران در میان بشر، ماجرای بحیرای راهب و از بعثت تا هجرت را شرح داده و وصیت پیغمبر اکرم (ص) قرآن و اهل بیت، اهل بیت پیغمبر اکرم (ص)، امامت و معاد را به رشته تحریر درآورده است.

نویسنده در بخش دوم با عنوان «اخلاق» وظیفه انسان در برابر خدا (خداشناسی و خداپرستی)، وظیفه انسان در برابر خود (بهداشت روح، تحصیل علم و بزرگداشت دانشمندان) و وظیفه انسان در برابر دیگران (وظیفه در برابر پدر و مادر، وظیفه انسان به همسایگان، عدالت، راستگویی، از خود گذشتگی و اعتماد به نفس) را تبیین کرده است.

«احکام (عمل)» عنوان سومین بخش از کتاب حاضر است که در آن نماز (مقدمات نماز، ارکان نماز، نماز آیات و نماز جماعت)، روزه و بیع بیان شده، اطعمه و اشربه، غصب و شفعه تشریح شده و احیای اموات و لُقَطه مورد تأکید قرار گرفته است.

چهارمین و آخرین بخش از این کتاب با عنوان «اسلام و اجتماع» ضمن بررسی اجتهاد و تقلید، امر به نیکی، نهی از زشتی و نقش اسلام در حیات اجتماعی، اصل مالکیت و طبقه ثروتمند، کلیات مسائل ارث و ازدیاد ثروت و مفاسد آن را تبیین کرده، مسائل و احکام کلی ازدواج، شهادت مرد و زن و کلیات مسائل قضا را شرح داده و مسائل کلی جهاد، مسئله برده‌برداری و اختلاف طبقات دیگر اجتماع را به نگارش درآورده است.

کد خبر 6092786 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه آمریکا در مواجهه با آزادی بیان
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی 
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان