Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا دانشگاه علامه طباطبایی با حضور دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه بازدید از این پایگاه، اولویت معانین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی را توسعه زیرساخت ها و فضای فیزیکی لازم برای افزایش دسترسی و تسریع در روند واکسیناسیون اعلام کرد.

وی گفت: پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی، صد و هشتمین مرکز تجمیعی در استان تهران است که به مدار ارائه خدمات واکسیناسیون پیوسته است.

زالی گفت: در مسیر گسترش این پایگاه های تجمیعی، نیازهای منطقه ای نیز مورد توجه قرار می گیرد و دانشگاه علامه طباطبایی بر اساس آمایشی که معاونان بهداشت انجام داده اند، می تواند بخش عظیمی از نیازهای واکسیناسیون غرب تهران را برطرف کند.

آمادگی لازم برای افزایش واکسیناسیون به ۱۵۰ هزار دوز در پایتخت

وی از افزایش ۱۰ هزار دوزی تزریق واکسن طی ۲۴ ساعت در استان تهران خبر داد و گفت: روز گذشته میزان تزریق واکسن در استان تهران به ۸۳ هزار دوز رسید و آمادگی لازم برای افزایش آن به ۱۵۰ هزار دوز در پایتخت وجود دارد که البته سبد مکفی از واکسن های داخلی و خارجی نیز باید تامین شود. ثبت این رکورد تهران را به استاندارد میزان تزریق نزدیک خواهد کرد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران راه اندازی پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در سالن ورزشی دانشگاه علامه را نمایشی ارزنده از هم افزایی بین بخشی دانست و ضمن ابراز امیدواری از افزایش این همکاری ها، افزود: طی یکی دو هفته اخیر بیشتر شاهد اقدامات بین بخشی در تهران بوده ایم.

وی گفت: در تجربه کشورهای موفق برای مهار بحران کرونا نیز پیشتازی در به میدان آوردن سایر نهادها و دستگاه های غیرمرتبط به چشم می خورد.

زالی در خصوص وضعیت شیوع بیماری کرونا در تهران، بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۲۲ هزار و ۷۰۰ مراجعه کننده سرپایی در مراکز بهداشت و درمان تهران به ثبت رسیده است و اگر این آمار سیرنزولی نداشته باشد، انتظار تغییر شگرفی در وضعیت پایتخت نخواهیم داشت.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران، اظهار داشت: به دنبال ثبت بیش از ۲ هزار و ۳۱۰ مورد بستری در روز گذشته، تعداد بیماران بستری به ۹ هزار و ۴۸۴ مورد در استان تهران رسید که از این تعداد با بستری ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه طی ۲۴ ساعت گذشته، در کل ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند.

امکان انجام روزانه بیش از ۲ هزار دوز واکسن کرونا در دانشگاه علامه طباطبایی

دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبایی را چهلمین مرکز تجمیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد و گفت: این مرکز آمادگی کامل برای تزریق روزانه ۲ هزار دوز واکسن کرونا را دارد و امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها، این مراکز توسعه بیشتری پیدا کند.

وی با اشاره به لزوم ثبت رکورد تزریق روزانه ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان تهران، عنوان کرد: باید آمادگی کامل برای پوشش حداکثری واکسیناسیون صورت گیرد و بر همین اساس راه اندازی هر نوع مرکز تجمیعی واکسیناسیون و گسترش فضای فیزیکی توجیه منطقی دارد.

کوهپایه زاده همکاری بین دانشگاهی را فرصتی برای دسترسی بهتر شهروندان به واکسن کرونا دانست و گفت: باید از تمام این فرصت ها برای مقابله با بحران کرونا و واکسیناسیون بهره گیری کنیم.

امکان حضور دانشجویان از ابتدای ترم جدید با تکمیل واکسیناسیون

دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به تجهیز و راه اندازی پایگاه واکسیناسیون در این دانشگاه، گفت: با همکاری ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران این مرکز به منظور تسریع و جلوگیری از ازدحام در روند واکسیناسیون، وارد مدار ارائه خدمت به اساتید و اهالی این منطقه شده است.

وی افزود: همچنین سعی بر این است با تکمیل واکسیناسیون، امکان حضور دانشجویان در دانشگاه نیز از ابتدای ترم جدید تحصیلی فراهم شود.

کد خبر 5275803

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علامه طباطبایی واکسیناسیون واکسیناسیون دانشجویان علیرضا زالی حسین سلیمی دانشگاه آزاد اسلامی کنکور 1400 واکسیناسیون وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته سازمان سنجش پذیرش بدون آزمون آزمون دستیاری مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه تهران دانشجویان سازمان امور دانشجویان ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران رئیس دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علامه طباطبایی تجمیعی واکسیناسیون استان تهران واکسن کرونا مرکز تجمیعی هزار دوز ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی 
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان