Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، افتتاح پروژه‌های عمرانی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی بعد از ظهر امروز چهارشنبه دهم شهریور ماه با حضور علی اسلامی پناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اسلامی پناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم اظهار کرد: سابقه دانشگاه در ایران از حیث قدمت و تاریخ به قبل‌تر از دانشگاه‌های اروپا باز میگردد.

او افزود: دانشگاه جنیدی شاپور به ۱۷۰۰ سال پیش بر می‌گردد، ایران به عنوان مهد علم، دانش، دانایی و فرهنگ معرفی شده است، در هر صورت قدمت و سابقه این امر بسیار زیاد است.

اسلامی پناه تصریح کرد: در ایران به سبک جدید یک قرنی می‌شود که سابقه ساخت دانشگاه‌ها را داریم، دانشگاه‌های نسل یک به دانشگاه‌های نسل دو، سه، چهار و ... در حال حرکت هستند.

او گفت: دانشگاه علامه طباطبایی علی رغم جوان بودنش نسبت به سایر دانشگاه‌ها رشد چشمگیری داشته و در دهه کنونی ساختار آن گسترش یافته است. وزارت اطلاعات در دهه هفتاد دانشگاه علامه را به عنوان پرخطرترین مرکز تهران اعلام کرده بود، اما هم اکنون به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه علامه طباطبایی شناخته شده است که این موضوع را مدیون تلاش‌های دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه هستیم.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: به اندازه‌ای دانشگاه علامه رشد یافته که رئیس بعدی باید اقداماتی دو الی سه برابری برای آن انجام دهد نه اینکه همین مسیر را ادامه دهد بلکه باید رشد چشمگیرتری ایجاد کند. اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی هم اکنون جزو افراد خبره و وزرا و معاونان مملکت هستند.

اسلامی پناه تاکید کرد: در گذشته باید نیرو‌های انسانی را برای ادامه تحصیل و بکار گیری در مملکت راهی اروپا می‌کردیم، اما هم اکنون ۹۵ درصد نیرو‌های داخلی ما در ایران تحصیل کرده اند، بنابراین جمهوری اسلامی در آرمان‌های خود برای گسترش علم و فناوری در کشور توسعه یافته است و این دانشگاه مانند ستاره‌ای در تارک علوم کشور خواهد درخشید.

او گفت: دانشگاه علامه مستند سازی اموال را در دستور کار خود قرار داده و این موضوع بسیار مهمی است، اما مابقی دانشگاه چنین نیستند. علوم انسانی یکی از مظلوم‌ترین رشته‌های علمی در دانشگاه ماست، اما دانشگاه علامه در حوزه فناوری رشد خوبی داشته و باید ثابت کند که میتواند ارتباطات بین المللی خوبی داشته باشد، چرا که امید آینده علوم انسانی است و باید با دنیا تعامل برقرار کنیم و حداقل ۵۰ کشور دیگر باید وارد علامه شوند و باید این موضوع را به جهان ثابت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم دانشگاه دانشگاه علامه طباطبایی اسلامی پناه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۲۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران در سی‌وششمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه زاهدان برگزار شد، از سوی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان «مرکز مشاوره برتر کشوری در سال ۱۴۰۲» انتخاب شد و با اعطای لوح تقدیر و تندیس، دکتر زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران از سوی  هاشم داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

تعداد جلسات برگزار شده توسط روانشناسان، مشاورین و مددکاران و خدمات واحد نوروتراپی دانشگاه‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری، خدمات و حمایت‌های مددکاری اجتماعی، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، آموزش و ارائه خدمات بهداشت روان (نشست‌های تخصصی، کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی مختص دانشجویان، کارکنان، اساتید و خانواده دانشگاهیان، توانمندسازی جامعه دانشگاهی، انتشارات و تولید محتوا، میزان خدمات روانشناختی شامل طرح‌های حمایتی و مناسبتی برای دانشجویان دانشگاه، سطح پوشش دانشجویان جدیدالورود در طرح کارنامه سلامت روان، تعداد اعضا و میزان فعالیت همیاران سلامت روان، مداخله در بحران‌های روانشناختی و تعداد جلسات تشکیل شده در این خصوص، میزان فضای فیزیکی و نرخ رشد فضای مستقل و برگزاری سمپوزیوم‌های ملی و بین‌المللی، از معیار‌های ارزیابی عملکرد سالانه مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌هاست.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • حرکت کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) از میدان المپیک تا دانشگاه علامه طباطبایی 
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجومعلم در لرستان